Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Gri rengi oluştururken parafin ve siyahın taliı rabıta eklenen diğer renklerden başat olarak kullanılan renk madun tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil nicelikı şiddetli ise yeşil alt tonlu evet, kırmızı tenasüpı güçlü ise pembe alt tonlu olabilir olarak düşünebilirsiniz. En çok yeğleme edilen gri duvar boyası renklerine kaynak atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden düşün cebin. Gri Renk Duvar Boyası Ne Odalarda Yeğleme Edilebilir?

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları için daha detaylı vukuf vermek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı yanlış yapmadan satın alabilirsiniz.

Gri duvar boyası tonları, mevsuk kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk hakkında bir araştırma yaptım.

Mekân sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağdaş bir bedii elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı şekersiz ve karmaşık bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil görüntü perde gibi parçalar antrasitin yeğin başüstüneğu mobilyaları tartılı şekilde tamamlar.

Antrasit antrasit gri boya ve beyaz zehirın kombinasyonu çağcıl dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz zehir antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak hafif bir hava oluşturur. Bu kombinasyon minimalist tasarımların yüzı saf modern mobilyalarla da komple bir entegrasyon derunindedir.

Ahşap detaylarla ayrım yaratır. Dümdüz olduğu denli da lüp umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların madun kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın inikat haklı uygulanabilir.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise yürekli bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve gökçe yahut yeşil üzere canlı tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek sprey boya mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tesis etmek ve çağdaş bir soluk oluşturmak isteyenler midein idealdir.

Özel dizaynı yardımıyla sessiz el ile kolay 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu gezi imkanı sağlar.

Muvaffakiyetlı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline hileıyor. Özellikle mat strüktürda tercih edilmesi önerilen tonu neredeyse her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Karşılık 6 Antrasit rengi, saf renklerle birleştirildiğinde sade ve sıcak bir âlem yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları tabii renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir akort yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, tabii malzemelerle tasarlanmış modern antrasit duvar boyas bir iç mekan hissi yaratır.

Minimalist tasarımın asliye ilkesi olan az yalnız canlı detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Parlaklığını uzun seneler boyunca severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl düşüncemlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Antrasit renk doğru yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçaya devirebilir. Özellikle mavi ve yeşil tonları bu rengi en lüks destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page